dimarts, 18 de gener de 2011

:FAQ, Formació d'Alta Qualitat


Els que heu fet alguna vegada cursos de formació, sigui de la disciplina que sigui, no heu sentit mai la terrible sensació que n'haguéssiu pogut treure més profit? Que ha estat bé però podria haver estat molt millor? Reconec que a mi em passava sovint. Rarament el nivell de satisfacció final era del 100%. De vegades, perquè el número d'alumnes era excessiu, d'altres perquè el nivell de partida dels mateixos era molt diferent i per tant alentia la dinàmica de grup. En ocasions, simplement perquè el professor es limitava a fotre el rotllo amb l'única intenció de complir el temari. I d'altres, perquè alguns alumnes capitalitzaven per complet la seva atenció i deixaven la resta en un stand by continu.

Aquesta era la constant fins que un bon dia, com per art de màgia –i d'aquest invent que es diu Internet– vaig trobar a la meva bústia de correu electrònic un missatge de remitent un tant críptic, :FAQ. Un tal Xevi es presentava com a Adobe Certified Expert i Adobe Certified Instructor i oferia cursos de formació personalitzats per a dissenyadors. Caram, sembla un anunci seriòs, vaig pensar. Vaig seguir llegint. :FAQ (Frequently Asked Questions) és un nom que té caracter de resposta, i, per tant, de servei. Sonava bé. I vaig decidir provar.

Avui hem enllestit el nostre tercer curs amb en Xevi, que per fí ens ha fet perdre la por a aquest "monstre despietat" anomenat Illustrator que havia arribat a les nostres vides per separar-nos per sempre més del nostre amor platònic FreeHand.

Amb grups reduïts, en Xevi aconsegueix connectar amb els alumnes d'una manera molt propera i flexible, adaptant el programa del curs a les necessitats del grup i atenent totes i cadascuna de les demandes. Una combinació perfecta de rigor, coneixements (que és Adobe Certified Expert!) i sobretot, bon ambient de grup. En resum, :FAQ vol dir Frequently Asked Questions, però perfectament podria ser Formació d'Alta Qualitat.

Potser ja ho haureu endevinat, però… nivell de satisfacció: 100%. Missió acomplerta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...