dimarts, 17 de maig del 2011

En marxa la 7a Trobarasca Disseny & Birres

Si busqueu al diccionari la paraula "trobarasca" el resultat ja us el podem avançar. No hi trobareu cap definició que es correspongui. I no la trobareu perquè aquest és un mot inventat que va sorgir de la improvisació i la conya ara fa gairebé vint anys. Un concepte que amb el temps ha servit per anomenar unes trobades informals per a professionals del disseny gràfic, on, amb la intenció de mantenir el contacte amb velles amistats, aprofitem per debatre sobre temes relacionats amb el nostre entorn professional. Una excusa com una altra per veure'ns, per saber com ens va a tots plegats, per conèixer diferents punts de vista, i per prendre unes cerveses junts, que en realitat és el que més ens motiva.

Les primeres "trobarasques" van començar el 2002, i, amb bona acceptació, és van succeir fins a quatre edicions. Tot i aquest èxit inicial, aquelles trobades es van deixar de celebrar. A alguns, però, sempre ens va quedar la intenció de reempendre aquesta activitat. És per això que, set anys després, es van tornar a engegar amb el ferm propòsit de consolidar-les d'una vegada per totes.

Avui, la 7a Trobarasca Disseny & Birres ja està a punt. Ahir va quedar oficialment convocada aquesta nova edició, que es celebrarà el proper divendres, 27 de maig, a les 17.00 h, a Molins de Rei. En aquesta ocasió ha estat la Sònia Costa qui ha ofert el seu recentment estrenat estudi per a l'organització de l'esdeveniment i també qui s'ha fet càrrec de la proposta gràfica del mateix.

Logo de la 7a Trobarasca: Sònia Costa

Després d'avaluar les diverses propostes i comptabilitzar les corresponents votacions, l'ordre del dia ha quedat definit amb els següents temes:
1. Design thinking, design research, co-creació, disseny centrat en i amb l'usuari. Que és i com funciona?
2. www.12designer.com Què és i com funciona?
3. Twitter o Facebook? LinkedIn o Xing? Funciona realment estar present a internet? Fins a quin punt estar a les xarxes socials reporta beneficis i ajuda a trobar nous clientes?
4. Identitat corporativa. Sembla que hi ha una tendència general a seguir certes "modes" visuals. Fa temps era moda els logos geomètrics, després els gestuals, més tard les formes orgàniques, avui sembla que tot han de ser transparències…
5. Com punyetes fidelitzar els clients?

A data d'avui està confirmada l'assistència de 9 participants.

Ens veiem ben aviat a la 7a Trobarasca Disseny & Birres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...